Routebeschrijving

ROUTEBESCHRIJVING DIRECTIE

Het IAS is gehuisvest in het gebouw van de Sociaal-Economische Raad (SER)
Bezuidenhoutseweg 60
2594 AW Den Haag

Vanuit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam
Bij het Prins Clausplein komen de rijkswegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A4 (Amsterdam – Rotterdam) samen. Volg hier de borden richting Den Haag. U rijdt dan op de Utrechtsebaan. De eerste afslag Voorburg en de tweede afslag Bezuidenhout rijdt u voorbij. Pas bij de derde afslag Centrum (afrit 2) verlaat u de Utrechtsebaan. Bij de eerste twee verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo’n 200 meter ligt aan uw linkerhand het SER-gebouw.

Vanuit Leiden
Rijksweg A44 volgen door Wassenaar tot aan het grote kruispunt Benoordenhoutseweg/Laan van Nieuw Oost Indie. U gaat hier linksaf (richting Voorburg). Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo’n 400 meter treft u aan uw rechterhand het SER-gebouw aan.

Parkeergelegenheid
U kunt uw auto parkeren op het terrein vóór het SER-gebouw. De toegang is geregeld met slagbomen. Er is over het algemeen voldoende ruimte, helaas kunnen wij geen parkeerplaatsen reserveren of garanderen. In de omgeving van de SER is ook parkeergelegenheid (aan de Bezuidenhoutseweg tot 14.00 uur betaald). QPark New Babylon (bij Centraal Station) biedt volop ruimte.

Reizend per openbaar vervoer, komende vanaf Centraal Station
Bij het verlaten van de stationshal aan de voorzijde, slaat u rechtsaf (richting de Utrechtsebaan). U loopt rechtdoor bij de eerstvolgende twee verkeerslichten (u kruist de Utrechtsebaan). U bevindt zich dan vanzelf op de Bezuidenhoutseweg. Na zo’n 200 meter vindt u aan uw linkerhand het SER-gebouw. Een wandeling van ongeveer 8 minuten.

Routebeschrijving Dossierbehandeling

De dossierbehandeling van het IAS is gehuisvest in het HNK-gebouw:
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Plan je route met google maps of 9292OV.

HNK Den Haag ligt midden in de Randstad en centraal in de regio Haaglanden. De directe ligging aan de A4 maakt HNK Den Haag goed bereikbaar.

Naar HNK Den Haag met de auto
Het kantoorgebouw heeft een uitstekende verbinding met de snelwegen A4, A12, A13 en A44 de Noordelijke Randweg en de N470. Parkeren kan op eigen terrein voor het gebouw en in de garage.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
RandstadRail zorgt voor een snelle en zeer frequente verbinding met Den Haag CS, Rotterdam CS en Zoetermeer. Trein en tram zorgen voor een directe verbinding met Den Haag CS, Ypenburg, Rotterdam en Zoetermeer. Buslijn 33 en 60 stoppen om de hoek.

Bezoek voor het HNK-gebouw moet altijd worden aangemeld. In geval van een auto dient ook het kenteken te worden geregistreerd.